LångeviksHälsan

Vår vision är att Långeviks Gård ska vara en plats dit människor kan komma för att samla kraft och få ny energi. Yoga, olika former av träning, massage, föreläsningar, god mat och spabad kan tillsammans med en fantastisk natur ge återhämtning för både kropp och själ! 

LångeviksHälsan arrangerar helgkurser med hälsoteman som t ex olika Yogaretreats och Hälso- & Spahelger på Långeviks Gård. Läs mer under respektive kursflik.

Gården ligger mitt i natursköna Bohuslän på Västkusten 400 meter från klippor och hav men även nära ängar och skog med ett rikt djurliv. En lugn och rogivande miljö som inbjuder till nedvarvning och avkoppling. 

Vi bjuder även in till temakvällar kring friskvård med mingel och mys framför brasan och Spakvällar där du får tillgång till vårt utomhusspa samt inomhus jacuzzi och bastu. Prova på Rosenseriens skrubb och sköna hudvårdsserie.

Cirka 2 km från Kungshamn och Smögen hittar du denna pärla som en oas nära de idylliska små samhällena. Unik chans att få uppleva Västkusten på ett lite annorlunda sätt.