Tar du hand om dig?

 

 

Jag vill uppmana dig att tänka på din egen hälsa och stärka dig så mycket du kan även inifrån. Absolut bästa sättet att bygga upp ett stark kropp och immunförsvar är att motionera, stressa ner och att äta hälsosamt. "Du är vad du äter" tål att tänka på.

Många kan behöva öka intaget av grönsaker, bär och frukt och dra ner på socker och vitt mjöl. Det finns massor av olika kokböcker och recept på nätet om du behöver inspiration på nytt tänk kring maten.

En bra kokbok är "Vår Kokbok - Hälsa" som är toppen för inspiration. Du får dessutom lära dig vad produkter som t ex quinoa och olika bönor kan användas till och mycket fakta kring vad vi idag vet om kosten.

Jag äter dessutom sedan länge även Zinzinos supertillskott som ger extra skydd för min hälsa.  Att få i sig tillräckligt med näring bara genom att äta bra är inte helt lätt. Ett tillskott (mer mat) i form av Balansolja, Xtend och Zinobiotic kompletterar en bra kost med ytterligare näring (byggstenar för kroppen). Zinzinos produkter är dessutom naturliga vilket jag ser som en stor fördel.

 Läs mer i länken eller fråga mig om du är nyfiken.

https://www.tryzinzino.com/7862449602/SE/Swedish/